Kuře a krůta 222x jinak /

Kuchařské recepty s jedniným jednotícím prvkem, drůbežím masem (kuře, krůta). Recepty jsou určeny pro čtyři osoby (předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla).

Hlavní autor: Větvičková, Jana, 1966-
Další autoři: Větvička, Václav, 1954-
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Agentura V.P.K., 2003
Vydání: 1. vydání
Edice: Dobré rady pro domácnost
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dlouhá Loučka

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
231095300824 5300824 VF 641.5 (unknown) Dostupné 7x